Forside > Castings & auditions

FOR ALLE: TV2 VIL GERNE HØRE DIN MENING OG GI' DIG EN GAVE, KØBENHAVN

Mænd og kvinder 21 - 50 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Vil du opleve TV2 indefra og se en smagsprøve på fremtidens tv-programmer.

Er du mellem 21 og 50 år? Så fortæl os hvad du synes, TV2 skal vise i fremtiden.

TV2 søger personer, som har lyst til at deltage i et fokusgruppe-interview om fremtidens tv-programmer. Hver gruppe består af 10 personer, og det hele tager cirka to timer. De foreviser klip fra tv-optagelser, som gruppen efterfølgende snakker om under ledelse af en ordstyrer fra TV2. De byder på lidt at drikke og snacks undervejs, og som tak får hver deltager en gavekurv med lækkerier - vin, chokolade og specialiteter for 300 kr. fra Kokkens Vinhus.

De lægger op til en hyggelig og inspirerende aften fuld af spændende tv. Interview'et foregår hos TV2 på Teglholmen i København. For at være med skal man være mellem 21 og 50 år gammel. Man kan kun deltage i én af de fire grupper - og for at deltage i onsdags-grupperne er det nødvendigt, at man ofte ser tv på hverdage efter kl. 22:30. Fokusgruppe-interview'et er udelukkende til intern brug i TV2. Der er altså ikke tale om en optagelse, som skal sendes på tv, og det materiale, de viser i gruppen, er fortroligt.

Hvis du har lyst til at være med, så send en mail til anita@tvpublikum.dk. Husk at skrive hvor gammel du er, dit fulde navn og dit mobilnummer.

Hver gruppe sammensættes efter en bestemt skabelon i forhold til alder, kønsfordeling mv. På grund af denne sammensætning kan der gå lidt tid før du får svar - men de forsøger at svare alle så hurtigt som muligt. Skriv gerne, hvis I er flere, som gerne vil deltage sammen. Og skriv, hvis du har mulighed for at deltage i flere forskellige grupper - så er der større chance for, at du passer ind.

Tiderne er:
- Mandag d. 17. maj, mødetid kl. 17:15, sluttid ca. 19:15
- Mandag d. 17. maj, mødetid kl. 19:15, sluttid ca. 21:15
- Onsdag d. 19. maj, mødetid kl. 17:15, sluttid ca. 19:15 NB: kun for seere, som jævnligt ser tv hverdage efter 22:30
- Onsdag d. 19. maj, mødetid kl. 19:15, sluttid ca. 21:15 NB: kun for seere, som jævnligt ser tv hverdage efter 22:30

Casting udløbet