LØN: 2500 KR.: Mandlig Skuespillere til fitness brandfilm, hele landet

Mænd 30 - 48 år, Hele landet

LØN UDLØBET

En mandlig skuespiller søges til et langsigtet samarbejde til videoproduktion inden for fitnessbranchen.

I første omgang søger vi en dedikeret mandlig skuespiller, der har god videoperformance og føler sig hjemme foran kameraet.

Om dig:
- Du føler dig hjemme og naturlig på et kamera og som har evnen til at performe med passion, energi og få følelser frem i modtageren.
- Du har evnen til at brænde igennem på en video og få modtageren til at lytte.
- Det er for dig, der går all-in og gør dit absolut bedste, og som måske kan se dig selv i et længere samarbejde.

Der søger IKKE en, der bare vil tjene nogle hurtige penge på en video, og som ikke har tænkt sig at lægge noget energi og passion i det.

Om firmaet:
Performance Gym sælger personlige træningsforløb inden for fitness og vægttab, og er på en mission om at hjælpe endnu flere familiefædre med at tage styringen tilbage, genfinde energien og overskuddet i hverdagen, smide ølmaven og blive en stærk rollemodel for familien.

Derfor søger de en skuespiller, der kan se sig selv i denne mission, og som gerne vil være en del af at få en masse mænd op af sofaen og i gang med en sund livsstil.

Om projektet:

I første omgang skal de bruge dig til en simpel 7-10 minutters brandvideo, som skal bruges til markedsføring på deres hjemmeside.

Målet med videoen er at overtale potentielle kunder til at komme i gang med personlig træning og få dem til at booke et uforpligtende møde med en af deres trænere.

Det er et ord-for-ord-script, som ikke skal huskes udenad, men som kan deles op i små bidder, da vi klipper den sammen efterfølgende.

Videoen er lønnet med 2500 kr og tager 7-10 minutter, og den kan i princippet filmes hjemme hos dig selv på mobilen, men dette tager I en snak om senere.

Hvis samarbejdet går godt, er der mulighed for et langsigtet samarbejde med god betaling, da vi skal have filmet et hav af videoer de kommende måneder.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret