LØN: Skuespillere til reklamefilm for overfaldsalarm, København

Drenge 13 - 14 år, København

LØN UDLØBET
Kameralinse

Et firma, dedikeret til sikkerhed og personlig beskyttelse, er i gang med at forberede optagelserne til en ny reklamevideo og vil meget gerne have dig med på holdet som en af de fremtrædende skikkelser.

Videoen vil fremvise forskellige scenarier, hvor personer føler sig usikre, men har hurtig adgang til Sirène. Med reklamefilmen ønskes det at illustrere, hvordan Sirène fungerer, fra aktivering af enheden til modtagelse af hjælp fra personens netværk.

Vi ser frem til muligheden for at arbejde sammen med dig og vise, hvor vigtigt et værktøj Sirène kan være for mange mennesker. 

Optagelserne vil finde sted i København den 15. eller 16. maj 2024 om aftenen, og det forventes, at det vil tage omkring 4-6 timer. Det præcise tidspunkt vil blive aftalt nærmere.

Optagelserne kræver, at det er blevet mørkt.

Om produktet:

Sirène er et innovativt sikkerhedsværktøj, som aktiveres på kun 0,6 sekunder for at tilkalde hjælp i nærheden. Produktet er udviklet med henblik på at tilbyde en hurtig og diskret løsning i situationer, hvor behovet for hjælp er akut, som følge af overgreb og overfald.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma
Valideret