HASTER: Kvindelig hovedrolle + kvindelig birolle søges til tv-serie på filmskole, Jylland

Kvinder 25 - 45 år, Jylland

ANSØG GRATIS UDLØBET

Jeg går på filmuddannelsen Multiplatform Storytelling and Production, og vi sidder lige nu på 4. semester, og er gået i gang med eksamen.

I vores gruppe skal vi lave et spændende pilot-afsnit til en tv-serie. Det er en "landsby"-fortælling, som handler om to familier på en villavej.

Beskrivelse af fortællingen:
“Vejen Mellem Os" udforsker livet i en lille landsby, hvor to familier krydser hinandens veje på uventede måder. Midt i det hele opstår der en passioneret affære mellem de to kvinder, der fører til en udfordrende rejse, da en overraskende graviditet ændrer alt, og de må navigere gennem kærlighedens komplekse landskab. Til en havefest eskalerer det, og en af kvindernes mænd finder ud af affæren, og truer med at afsløre hemmeligheden til vejens årlige havefest.

Roller vi søger:
JANE (hovedrolle - skal kunne være på optagelser d. 14/5-16/5)
- Jane har kendt sin mand Torben siden hun var 16 år. De har altid været kærester, og hun har aldrig prøvet noget andet. Indtil at hun mødte Elizabeth - Jane faldt for hendes charme og hendes drive i livet. Jane vil gå meget langt for kærlighed, men kommer nemt til at glemme andre omkring sig

IBEN (birolle - skal kunne være på optagelser d. 16/5)
- Iben er højgravid og deltager til den årlige vej-havefest. Hun er et sludrechatol, og elsker at snakke om vind og vejr med de andre på vejen. Hun er vellidt af folk.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret