LØN: Børn 6-8 år til sæson 5 af Motor Mille, København

Drenge og piger 6 - 8 år, Sjælland

LØN UDLØBET

Vi søger børn fra København og omegn til at være en del af den nye børnebande til den kommende sæson af ”Motor Mille og Børnebanden”. Vi ønsker at afspejle alle typer og køn, så tøv ikke med at søge.

I "Motor Mille og Børnebanden" tager tre børn på Olsen Banden-agtige missioner, hvor de er oppe imod en sur mand, der i hvert afsnit har stjålet noget fra børnene i byen. Det er vigtigt, at børnene i Børnebanden har gåpåmod og fantasi til at finde på sjove løsninger og smarte tricks til at snyde den sure mand. For børnene optager vi ikke med planlagte replikker. Optagelserne foregår delvist som et slags rollespil. Derfor er det vigtigt, at børnene er med på at lege og leve sig ind i universet, mere end at spille skuespil.

OBS: Som forælder skal du være med til at skabe en tro på universet. Vi ønsker at caste børn, som er med på legen om, at Motor Mille er en rigtig person (ikke en tv-karakter). Vær derfor klar til at vedligeholde illusionen, så vi kan filme med børn, som har fantasi og er klar til at bekæmpe en ægte sur mand sammen med Motor Mille.

Castingprocessen vil ikke være helt traditionel, da vi ønsker børn, der skal spille sig selv.

Jobbet er lønnet.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma
Valideret