Masser af statister 18-35 år søges, København

Mænd og kvinder 18 - 35 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

D. 2 og 3 maj skal der bruges nogle statister til kortfilmen “MARIA ELSKER FOR MEGET”. Filmen er produceret af Killjoy Productions DK og har postproducent Supersonic på, samt et rigtig solidt crew bag sig. 

Pitch

"Maria Elsker For Meget" er en sårbar, humoristisk og nær fortælling om en kvinde, som genfinder sig selv efter et breakup og et forsøg på at navigere rundt i dating-kulturen anno 2024. Filmen fokuserer på Marias indre liv og handler om frigørelse, men særligt hvordan ægte frigørelse handler om at være tro mod sig selv. Det er et nyt indspark i debatten om, hvad der udgør en moderne frigjort kvinde. Hvem siger at den moderne frigjorte kvinde ikke også kan være en kvinde, der tror og håber på den eneste ene?

Alle køn i alderen 18-35 cirka. Men er du i tvivl om det er dig, så søg stadig og så ser vi på det! Holdet ser helst, at man kan begge dage, men tag endelig stadig kontakt, hvis det kun kan lade sig gøre én af dagene. 

Jobbet som statist er desværre ikke lønnet, men der vil være forplejning i form af stort bord med diverse drikkelser + snacks, og en oplevelse i at komme med bag produktionen. Derudover vil man blive krediteret ved navn i end credits og blive inviteret med når vi holder premiere til efteråret :)

Den 2. maj skal der bruges statister 07:00-12:30. Kan man ikke i hele tidsrummet, så finder vi ud af noget. 

Den 3. maj skal der bruges statister fra 11:30-13:30.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID