Mange statister til kortfilm om datingkultur, København

Mænd og kvinder 18 - 30 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Mange statister søges til kortfilmen "MARIA ELSKER FOR MEGET". Filmen er produceret af Killjoy Productions DK og har postproducent Supersonic på, samt et rigtig solidt crew bag sig.

"Maria Elsker For Meget" er en sårbar, humoristisk og nær fortælling om en kvinde, som genfinder sig selv efter et breakup og et forsøg på at navigere rundt i dating-kulturen anno 2024. Filmen fokuserer på Marias indre liv og handler om frigørelse, men særligt hvordan ægte frigørelse handler om at være tro mod sig selv. Det er et nyt indspark i debatten om, hvad der udgør en moderne frigjort kvinde. Hvem siger at den moderne frigjorte kvinde ikke også kan være en kvinde, der tror og håber på den eneste ene?

Der søges alle køn i alderen 18-30. Produktionen ser helst, at man kan begge dage, men tag endelig stadig kontakt, hvis det kun kan lade sig gøre en af dagene.

Jobbet som statist er desværre ikke lønnet, men der vil være forplejning i form af stort bord med diverse drikkelser + snacks, og en oplevelse i at komme med bag produktionen. Derudover vil man blive krediteret ved navn i end credits.

Produktionen har ikke det præcise antal timer på nuværende tidspunkt, men sæt gerne 6 timer af i tidsrummet 10.00-16.00 den 3. maj, og sæt 4 timer af i tidsrummet 10-14 den 2. maj.

Skulle man ikke kunne i hele tidsrummet, så send gerne en ansøgning alligevel, så finder I ud af noget.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID