Mandlig skuespiller til afgangsprojekt, København

Mænd 65 - 75 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

OBS! Det er desværre ulønnet, da det er en kortfilm til et afgangsprojekt på Film- og TV produktionsuddannelsen, men vi sørger for god stemning og forplejning på set!

Historien;
Vi er i gang med at producere en kortfilm, som handler om Alma; en kaotisk og paranoid kvinde, der har dedikeret sit liv til at bygge en tidsmaskine for at finde frem til sine forældre. En forveksling fører hende til Victoria, en fremmed plaget af minder om sin afdøde mormor.

Sammen drager de ud på en rejse, møder modstand og konflikter, mens de kæmper mod tiden. Uventet finder de støtte i hinanden. Et følelsesladet drama om venskab, mod og ønsket om at forstå fortiden for at forme fremtiden.

Vi leder efter;
Birolle - Ole: Mand i alderen 65-75 år
- Vi møder Ole i en enkelt, men afgørende scene i vores kortfilm, hvor han står i vejen for at Alma kan komme videre med sin tidsmaskine.
- Ole arbejder som frivillig i en genbrugsbutik. Han har en stor passion for sjældne fund og elsker derfor at være i genbrugsbutikken. Han er dog ikke så vild med sine kollegaer, og kunderne irriterer ham også.

Hvornår;
Optagelser finder sted d. 12/5 i Københavnsområdet (der kan forekomme ændringer, så hold gerne d. 10 og 11. maj åbne også).

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret