LØN 6000 KR.: To voksne og to børn til reklamefilm, København

Mænd og kvinder 10 - 50 år, København

LØN UDLØBET

Produktionsbureau skal lave en reklame (video + fotos) for et brætspil og søger derfor to voksne og to børn, der skal spille en familie, der hygger og spiller. Optagelsen finder sted i københavnsområdet tirsdag d. 14. maj. Det er vigtigt, du kan være med hele dagen (og gerne uden bagkant i tilfælde af lidt overtid).

Vi søger følgende: 

2 voksne:
- Alder 35-50 år
- Alle køn

2 børn:
- Alder 10-14 år
- Alle køn

OBS! Vi frabeder os ansøgninger fra personer, der falder udenfor aldersgrupperne. 

Vi skal vise hyggeligt socialt samvær og brætspilshygge. Der vil ikke være replikker, da det er ren stemning, vi skal fange. Det er super vigtigt, at du er tilpas foran kameraet, er udadvendt, har rigtig god energi og let til grin/smil. Du skal være god til at improvisere, men du skal også være klar på at tage imod instrukser.

Det er en fordel, hvis I stiller op som en familie og dermed kan besætte enten alle eller fx halvdelen af rollerne, men det vigtigste for os er at finde de helt rette til opgaven. Så hvis du mener, du er et godt match, men ikke kan stille op med din familie, kan du godt søge, så længe du falder indenfor en af de to førnævnte aldersgrupper (10-14 år og 35-50 år). Stiller du ikke op som familie, er det vigtigt, at du uden problemer kan socialisere med folk, du ikke kender i forvejen. 

Der gives et honorar på 6000 kr, og der vil være forplejning på set.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma
Valideret