Ung mand til hovedrolle i kortfilm produceret af Zentropa og KBH Filmværksted, København

Mænd 18 - 23 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Hovedrollen til kortfilmen #BareMellemOs søges. 

ROLLEN

Lukas (19) går i 3.g og står på tærsklen til voksenlivet. Han er en livsnyder, og bevidst om sit eget image, og går op i hvordan andre ser ham. Han er generel vellidt på skolen, og i særdeleshed i hans tætte vennegruppe. Lukas nyder hans ungdom og har ikke lyst til at lade sig binde til en pige, indtil han møder Jasmin, der er hans første rigtige forelskelse. Da en intim video af ham og Jasmin bliver delt på skolen må Lukas både overbevise Jasmin og resten af skolen at han ikke står bag.

Filmen er støttet af Københavns Filmværksted og produceres gennem Zentropa og udgør et afsnit af den potentielt kommende antologiserie Hvad har du på hjerte?

Projektet var sidste år en del af Netflix’ serieskole.

Pitch: Den unge og populære gymnasieelev Lukas, får vendt sit liv på hovedet da en sexvideo af ham og en pige fra skolen bliver vist på storskærm til en morgensamling. Hele skolen tror instinktivt det er Lukas der står bag, men han insisterer på han er uskyldig. Da videoen begynder at florere på Facebook Messenger, er han tvunget til at gå tilbage gennem Messengers edderkoppespind, for at bevise sin uskyld. Men er det overhovedet muligt at spore og fjerne noget, når det én gang er delt?

Optagelserne finder sted over 6 dage mellem d. 28/3 og 2/4 2024 på Frederiksberg og i Gentofte.

Da filmen er værksted-støttet, arbejder alle gratis på filmen, og de kan derfor ikke tilbyde løn, men der vil være forplejning på set.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret