Fantasifulde børn 5-10 år til podcast pilotprojekt, hele landet

Drenge og piger 5 - 10 år, Hele landet

UDLØBET

Ny podcast leder efter lydoptagelser, hvor forældre optager deres barn, mens de fortæller en historie, de selv har fundet på. Historien kan være lige så skør og fantasifuld, som man ønsker. Der er intet facit eller krav om, at historien skal være sammenhængende. Forældre må dog gerne stille hjælpespørgsmål undervejs, men undgå at påvirke historien ved at digte med.

Eksempler på hjælpespørgsmål:

- Hvad er dit navn og alder?

- Hvem handler historien om?

- Hvad sker der så?

- Hvem er skurken?

- Hvordan ender historien?

Hvad skal du gøre? Optag dit barn på din telefon, mens de fortæller deres historie. Barnet må gerne starte med at sige sit fornavn og alder, som kommer med i podcasten. Sørg for en god lydkvalitet ved at optage i et støjfrit rum uden forstyrrelser. Lad barnet tale frit og undgå selv at snakke imens de fortæller. Optagelsen skal være min. 5 minutter.

Jeg har brug for 3-5 gode optagelser fra børn i første omgang. Jeg bruger de bedste optagelser til at teste formatet på podcasten.

Det er et frivilligt og ulønnet projekt. Det kan ikke garanteres, at dit barns optagelse bliver udvalgt, men jeg vil med glæde høre, hvad I har skabt sammen. Kommer der mange gode historier, bliver de gemt til senere brug.

Slip fantasien løs!

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret