Statister søges til pilotafsnit for Netflix serieskolen med optagelse på Oslobåden

Mænd og kvinder 7 - 50 år, København

UDLØBET
Vi leder efter en lille gruppe statister af børn i alderen 7-14 år samt en gruppe voksne statister, som skal agere forældre. Hvis både du og dit barn kunne tænke jer at deltage, kunne dette være oplagt, men ikke et krav. Det er dog et krav, at børn der deltager har en voksen med på set.

Både børn og voksne statister vil skulle agere turister på Oslobåden, og børnene vil få aktive roller og meget spilletid.

Optagelserne foregår på Oslobåden, med mødested på Nordhavn i København, og foregår mens båden ligger i havn. Optagedagene er:
- Mandag d. 26. februar i tidsrummet 8:15-15:30 for voksne statister og 11-16 for børnestatister og
- Onsdag d. 28. februar i tidsrummet 13-16 for voksne statister 10:30-13:30 for børnestatister (et par enkelte børn vil vi meget gerne have bliver til kl 16, så de kan deltage i en yderligere scene). Der er forbehold for forsinkelser begge dage.

Deltagelse er ulønnet grundet at serieskolen er et samarbejde med filmværkstederne, men vi kan garantere en sjov dag med optagelser på Oslobåden med kendte ansigter, hvor man får lov til at være aktivt medvirkende og se, hvordan et filmset er stykket sammen. Der vil selvfølgelig også være forplejning på set.

Vi hører gerne fra dig uanset om du kan deltage på begge optagedage eller bare én af dem.

Skriv til mail: statist.ballast@gmail.com for interesse!

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID