Audition på Teater Malstrøms En verden i Farver, Fredericia

Mænd og kvinder 15 - 100 år, Jylland

ANSØG GRATIS HASTER
Klassiske hvide teatermasker

Teater Malstrøm søger 10-15 performere, sangere og dansere til deres forestilling En Verden Af Farver. De skal bruge alle typer, køn og aldre. Du skal dog være fyldt 15 år.

Audition bliver afholdt søndag d. 17. marts 2024 fra kl. 10 hos Teater Malstrøm på Bülows Kaserne i Fredericia.

Din audition består af 2-3 delelementer, afhængig af, hvor din interesse i showet ligger:

- Lipsync audition. Her vil de gerne se dig fortolke et nummer. Det kan eksempelvis være at fortælle en historie, sætte en stemning/følelse eller give den fuld gas med dans, energi, humor og udstråling. Der er frit valg på alle hylder, så det er helt op til dig. Vi kan koble din telefon på anlægget, så du skal bare have sangen klar, når du kommer ind.

- En sang audition, hvor du skal fremføre en dansk sang efter eget valg.

- En danseaudition med en koreograf. Det er på ingen måde et krav, at du er en øvet danser. Formålet med danseaudition er - ud over at finde deciderede dansere til showet - at se noget kropsbevidsthed og energi/udstråling på trods af, at du måske er udfordret. Vi forventer ikke, at du kan levere koreografien 100 procent korrekt, når den fremvises.

Der vil være voicecoach tilstede ved audition. Det er dit eget ansvar at have noder eller track med til din sang, ellers skal den opføres acapella.

Ønsker du ikke at deltage i sang audition, er der også mulighed for kun at deltage i lipsync og danseaudition. Du skal bare give besked om dette, når du tilmelder dig audition.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID