Statister 18 - 70 år til Super16 afgangsfilm, København

Mænd og kvinder 18 - 70 år, København

UDLØBET
Farverig grafik med mange forskellige typer mennesker inddelt små kasser

Der søges statister over 18 år til optagelser søndag d. 11. februar 2024 på en bodega på Nørrebro til Super16 afgangsfilmen EN AF OS RYSTER.

Filmen instrueres af Selma Sunniva, der netop har vundet og er nomineret til flere priser som bl.a. Robert Prisen for hendes film “Et Eksempel: Dem På Gulvet”.

Det er et frivilligt projekt af kreative talenter, som har erfaring med eller interagerer med den den danske filmbranche.

Kort om filmen:

Silvia forsøger at distrahere sig fra de selvdestruktive tanker, der hjemsøger hende, ved at date. Da Silvia støder ind i Mikkel bliver de to hæsblæsende forelsket. Den intense forelskelse udvikler sig dog til noget giftigt. Silvias kamp mod angst og paranoia er det, der både tiltrækker og afskrækker Mikkel, men lige meget hvor meget han prøver, kan han ikke relatere til hendes lidelse. Den manglende forståelse får Silvias nerver til at slå ud. Hun udvikler angst for at være i hans nærvær, selvom hun hungrer efter den. I et forsøg på at få ham til at forstå hendes verden kommer hun til at nedbryde ham psykisk.

Da alle arbejder frivilligt er jobbet ulønnet, dog tilbyder vi selvfølgelig forplejning, godt humør og en forhåbentlig fed oplevelse.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma