Statister søges i alderen 18-70 år til Super16 afgangsfilm

Mænd og kvinder 18 - 70 år, København

UDLØBET
isaac production søger statister til Super16 afgangsfilmen ‘EN AF OS RYSTER’.
Filmen instrueres af Selma Sunniva, der netop har vundet og er nomineret til flere priser som bl.a. Robert Prisen for hendes film “Et Eksempel: Dem På Gulvet”.

Vi søger statister til optagelser søndag d. 11 februar på en bodega på Nørrebro.

Det er et frivilligt projekt af kreative talenter, som har erfaring med eller interagerer med den den danske filmbranche.

Da alle arbejder frivilligt er jobbet ulønnet, dog tilbyder vi selvfølgelig forplejning, godt humør og en forhåbenligt fed oplevelse.

Kort om filmen:
Silvia forsøger at distrahere sig fra de selvdestruktive tanker, der hjemsøger hende, ved at date. Da Silvia støder ind i Mikkel bliver de to hæsblæsende forelsket. Den intense forelskelse udvikler sig dog til noget giftigt. Silvias kamp mod angst og paranoia er det, der både tiltrækker og afskrækker Mikkel, men lige meget hvor meget han prøver, kan han ikke relatere til hendes lidelse. Den manglende forståelse får Silvias nerver til at slå ud. Hun udvikler angst for at være i hans nærvær, selvom hun hungrer efter den. I et forsøg på at få ham til at forstå hendes verden kommer hun til at nedbryde ham psykisk.

Hvis du syntes dette kunne være interessant er du velkommen til at sende en mail til statist@isaacproduction.com

Heri er det vigtigt at du i emnefeltet skriver “En af os ryster”.
I mailen må du meget gerne sende nogle billeder af dig selv, fortælle lidt om dig selv, dine kontaktoplysninger, alder og højde.

Bedste Hilsener
Alexander Meineche

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID