Medvirkende 8-14 år til kampagnefilm om hjælp til udsatte børn, København

Drenge og piger 7 - 14 år, København

LØN UDLØBET

Vi skal til at lave en kampagnefilm for en fond som arbejder med udsatte børn og unge. I den forbindelse søger vi ca. 20 skuespillere/statister i alderen 8-14 år. Nogle medvirkende har korte replikker, mens andre ikke har replikker. Formålet er at sætte fokus på, at der i de fleste skoleklasser er børn, som vokser op under svære livsvilkår.

Så hvis du, eller dit barn, har lyst til at være med, så hører vi gerne fra dig. Det vil være 1-2 optagedage i dagtimerne d. 7.-8. februar et sted i Københavnsområdet. Der vil være en voksen til at tage sig af de medvirkende, og det er også muligt at have en forælder med. Der er selvfølgelig fuld forplejning under optagelserne. Til de roller med replikker vil der blive udbetalt et mindre honorar, mens medvirkende uden replikker vil få biografbilletter som tak.

Hvis du har lyst til at være med, må du gerne optage en kort videopræsentation, hvori du præsenterer sig selv og fortæller, hvorfor du gerne vil være med i filmen, om du har prøvet at spille skuespil før (ikke et krav), samt siger følgende sætninger én ad gangen:

- "Alle skal have mulighed for at være med i fællesskabet"

- "Der skal være mere hjælp til dem, der ikke kan komme i skole, fordi de har en kronisk sygdom".

- "Og man skal have hjælp, hvis der er noget, man synes er svært"

- "Også til dem, der ikke længere bor hjemme hos deres forældre".

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma