SKOLEPROJEKT: Dansk - Tysk pige på 7-10 år til hovedrolle i Kortfilm, München

Piger 7 - 11 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Til en tredjeårs film fra den internationalt anerkendte filmskole University of film and television munich er vi på udkig efter en pige der kan både dansk og har kendskab til tysk til rollen "ELLO".

"Engine of Love" handler om en ung dansk mor der bor i Tyskland og henter sin tysk/danske datter "Ello" hjem til sig en weekend.

Synopsis:
Asta, en ung, ukonventionel dansker, forsøger at få fodfæste som musiker, kort før hun afslutter sin uddannelse i mediekunst. Hendes lige så ukonventionelle datter Ello (7-10) bor hos sin far og hans nye kone Vera i de borgerlige forstæder, hvor hun øver violin udendørs for ikke at forstyrre den nyfødte. Weekenderne er eventyr, som hun tilbringer med sin mor i byen: De galoperer gennem gaderne som ponyer, finder på sangtekster om irriterende naboer og tager sammen til Astas job på Dinnerclub, hvor hun arbejder som syngende servitrice. Da Asta får at vide af Ello, at faren og Vera taler dårligt om hende foran Ello, begynder hendes kærligt opbyggede verden pludselig at krakelere. Hvorfor bliver hun ikke accepteret, som hun er? Og er hendes opdragelse, som er baseret på øjenhøjde, ikke i orden?"Engine of Love" har til formål at bidrage til at udvide billedet af mødre og kvindelige kunstnere i samfundet. Den opfordrer folk til at forfølge deres egne drømme og lidenskaber og viser, at moderskab og personlig udfoldelse kan gå hånd i hånd.

Desværre har det været ret svært at finde et passende barn til rollen i München.
Vi udvider derfor søgningen til hele tyskland og danmark.

Filmen bliver filmet i München i midten/slutningen af marts i ca. 8 dage. Da det er et studenterprojekt er det desvœrre ulønnet, men vi betaler selvfølgelig for rejsen og for logi.

Prøver kan foregå i københavn.

Vi glæder os til at høre fra jer!

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret