Skuespillere søges til kortfilm, København

Mænd og kvinder 16 - 50 år, København

UDLØBET

Et filmhold fra Station Next søger to skuespillere til deres kortfilm.

Kortfilm handler om faren Lasse, der opsøger datteren Signe på hendes værelse, fordi han har fundet en joint i hendes bukser. Signe benægter, og der udspilles en usynlig magtkamp mellem dem.

Der vil være rollebytte i skuespillerne. Det vil sige, at faren Lasse skal spilles af en teenagepige, og datteren Signe skal spilles af en ældre mand.

Grunden til, at holdet har valgt, at skuespillerne skal bytte roller, er fordi deres kortfilm handler om en far og datter, der forsøger at forstå hinanden, og derfor vil de gerne eksperimentere med muligheden om at bytte om på karakterne.

Der søges en pige (16-19 år), der kan spille en mand på cirka 40 år.

Karakteren du vil spille, er Lasse, som er far til Signe. Han er kedelig men har mange gode intentioner over for sin datter, som han kan se sig selv meget i, da han selv havde en vild ungdom. Han forsøger at være en autoritet, men er egentlig ikke særlig god til det. Derudover har han et vanskeligt forhold til sin kone, hvor han er meget “under tøflen”, og bange for at sige fra.

Der søges en mand (40+), der kan spille en teenagepige på cirka 17 år.

Karakteren du vil spille, er Signe, som er datter af Lasse. Hun har et anstrengt forhold til autoriteter og giver egentlig bare ikke en fuck for noget. Hun er ikke særlig passioneret om noget, men vil bare gerne pisse sine forældre af. Det gør hun ved bl.a. at gå klædt i punk tøj, være alternativ og ryge joints i smug - ting som hun tror, er rebelske, selvom hun egentlig bare prøver at spille lidt sej.

Optagelserne vil finde sted den 2. december 2023 omkring København fra klokken 10:30-17.

Det er vigtigt, at du er fra København, da de ikke har mulighed for at dække transport.

Castingen kommer til at finde sted den 27. november 2023 på Fægtesalsvej 7, 2650 Hvidovre. Det kommer til at vare fra omkring 18:30, men kom i god tid. Castingen vil fungere således, at holdet vil matche jer op, som far og datter, og teste hvordan kemien fungerer.

Da holdet bag er studerende, er jobbet ulønnet, men du får erfaring og en god og lærerig oplevelse.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID