Statister og modeller til Bambos.dk reklamevideo, Århus

Kvinder 23 - 39 år, Århus

LØN UDLØBET

Her er en mere detaljeret plan for vores reklamevideokampagne:

Holdet:

Mohamed Kadir: Virksomhedsejer og vært.

Jeg er meget åben for at høre jeres værdifulde input og dele jeres dyrebare erfaringer med os. Dette er en fælles indsats for at skabe en fantastisk reklamevideo, og vi værdsætter alle de kreative idéer, I har.

Vigtigst af alt, husk altid at være dig selv, selv når du følger scriptet. Din personlighed og autenticitet er afgørende for os, da vi ønsker, at seerne skal føle sig forbundet med dig og vores brand.

Tommy Ngyuen: Videograf med udstyret.

Statist/Model: [Statistens/Modellens Navn]

Dato og Tidspunkt:

Dato: 12. oktober

Tidspunkt: Kl. 11:00

Om Bambos.dk:

Bambos.dk er en dedikeret virksomhed med en stærk forpligtelse til at forvandle nattesøvn til en ekstraordinær oplevelse samtidig med at de fremmer bæredygtighed som en central del af deres mission. Vi tror på, at søvn ikke kun er en nødvendighed, men også en mulighed for at (gen)opdage glæden ved hvile. Vores primære fokus er at producere sengetøj af uovertruffen kvalitet.

Vi har valgt bambus som vores primære materiale til sengetøj på grund af dets renhed og luksus, samtidig med at det er et bæredygtigt valg. Vi forstår vigtigheden af at træffe bevidste forbrugerbeslutninger, der respekterer planeten, og vi har inkorporeret denne bevidsthed i vores forretningsmodel.

Vores mission er at opmuntre til en bæredygtig fremtid og gøre en forskel gennem de små valg, forbrugerne træffer, herunder deres valg af sengetøj. Ved at vælge Bambos.dk's produkter vælger kunderne ikke kun komfort og kvalitet, men også en mere bæredygtig planet. Vi sigter mod at skabe en atmosfære af ro, velvære og luksus gennem vores sengetøj, hvor søvn ikke kun forvandler en persons liv, men også bidrager til en mere bæredygtig fremtid for vores planet.

Vi understreger, at vores tilgang ikke blot handler om at sælge sengetøj, men om at levere en drøm. Vi ønsker at give kunderne en enestående oplevelse af drømmesøvn og en mulighed for at tage del i en grønnere fremtid ved at vælge bæredygtige produkter. Vi er mere end blot en sengetøjsforhandler; vi er en kilde til at opleve drømmesøvn og en partner i rejsen mod bæredygtighed og luksus.

Besked til Statist/Model:

Hej [Statistens/Modellens Navn],

Vi nærmer os datoen for vores reklamevideokampagne, der skal finde sted den 12. oktober kl. 11:00. Dette er en spændende lejlighed for os at præsentere Bambos.dk og vores fantastiske bambus sengetøj til verden.

Vi ønsker, at du skal være hjerteligt velkommen som vores statist/model i denne kampagne. Din rolle er at repræsentere vores produkter og virksomhed på en engagerende måde, og vi er sikre på, at du vil gøre det fantastisk.

Kampagneplan:

Sted: Dit eget hyggelige soveværelse, hvor vi vil optage.

Script: Vi har udarbejdet et script, som vi vil følge. Det indeholder trin for trin instruktioner til, hvordan vi vil præsentere vores produkter og budskabet om bæredygtighed.

Din Rolle:

Du vil blive filmet i en række scener, hvor du vil præsentere vores bambus sengetøj, diskutere dets fordele og bidrage til at skabe interesse og ønske hos seerne. Din opgave er at være smilende, venlig og engageret i hele optagelsen.

Vi har inkluderet tips i scriptet, der vil hjælpe dig med at levere en overbevisende præstation. Vores mål er at formidle vores budskab om luksus og bæredygtighed på en hjertevarmende måde.

Forberedelse:

Sørg for, at dit soveværelse er veloplyst og hyggeligt som beskrevet i scriptet.

Øv dig på din levering og kropssprog, så du føler dig komfortabel foran kameraet.

Vi vil have nogle testoptagelser inden den endelige optagelse for at sikre, at alt fungerer som forventet.

Vi er overbeviste om, at din deltagelse vil bidrage til at gøre denne kampagne vellykket. Vi er taknemmelige for din støtte, og vi ser frem til at arbejde sammen for at præsentere Bambos.dk for verden.

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os. Tak for din engagement, og vi ser frem til den kommende kampagne.

Bedste hilsner, Mohamed Kadir - Bambos.dk





Script:

Attention (Opmærksomhed):

[Åbn med smukke optagelser af det dejlige bambus sengetøj og din statist i et hyggeligt soveværelse.]

Statist: (smilende og venlig) "Hej, jeg er [Statistens Navn], og jeg vil gerne dele noget spændende med dig."

[Vise billeder af bambus sengetøj og dets teksturer.]

Statist: (afslappet og med begejstring) "Har du nogensinde tænkt på, hvordan du kan opgradere din nattesøvn til noget virkelig specielt?"

Interest (Interesse): [Vise tætte optagelser af bambus sengetøjet og puderne.]

Statist: (venlig og begejstret) "Nå, det er her, Bambos.dk's bambus sengetøj kommer ind i billedet. Lad mig vise dig, hvorfor det er noget særligt."

[Vise billeder af bambuslund og natur.]

Desire (Ønske): [Vise [Statistens Navn] i hendes egen seng med Bambos.dk's sengetøj og hvordan hun nyder komforten.]

Statist: (afslappet og positiv) "Når du vælger Bambos.dk, vælger du kvalitet, bæredygtighed og en nattesøvn, der gør dig frisk og veludhvilet."

[Vise glade kunder med Bambos.dk's sengetøj og udtalelser fra dem.]

Statist: (selvsikker og venlig) "Mens vi måske ikke har haft kunder endnu, ved vi, at vores sengetøj har potentiale til at forvandle dine nætter."

Action (Handling): [Vis Bambos.dk-logo og kontaktoplysninger.]

Statist: (venlig og opfordrende) "Vi er klar til at byde dig velkommen hos Bambos.dk. Klik dig ind på vores hjemmeside og lad os sammen gøre din søvnoplevelse bedre."

[Tekst på skærmen: "Besøg Bambos.dk i dag"]

Statist: (afsluttende) "Bambos.dk - Hvor Søvn Bliver til Drømme."

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID