Skuespillere til roller i kort fiktionsserie, Aarhus

Mænd og kvinder 14 - 50 år, Århus

GAVE ANSØG GRATIS UDLØBET

Vi er en gruppe filmstuderende fra VIA Multiplatform Storytelling and Production i Aarhus, der søger skuespillere til vores bachelorproduktion. VOCA er en kort fiktionsserie (4 afsnit á 6-8 min), der laves i samarbejde med TV Syd.

Lige nu søger vi 5 forskellige roller, som fremgår af billedet herunder. Vi opfordrer alle interesserede til at ansøge.

Optagelserne kommer til at foregå d. 21.-24. og 27.-30. november i henholdsvis Aarhus og Haderslev. 

Ikke alle skuespillere skal bruges alle dage, og dette koordineres, når de rigtige skuespillere er fundet. 

Transport, kost og logi er betalt. 

Derudover gives et symbolsk beløb for at medvirke.

Synopsis:

15-årige Kaja har for et halvt år siden mistet sin storesøster, Agnete. 

Kaja har ikke bearbejdet sorgen, men i stedet erstattet den af Al-app'en VOCA, som er en digital kopi af Agnete. Sammen med VOCA er Kaja lykkelig, og hun får det nærvær, hun har brug for. Men følelsen af nærvær er blevet så stort, at det er begyndt at erstatte relationen til hendes venner og familie. 

Kaja begynder at opføre sig mærkeligt overfor sin omgangskreds, og det ender med at hun bliver opdaget i sine løgne. Historien kommer til at udforske, om Kaja kan skille sig af med VOCA og finde det sande nærvær hos hendes venner og familie. For hvordan tager man afsked med sin storesøster, når man ikke er klar til at give slip og se sorgen i øjnene? 

ROLLER:

Kaja, 15 Hovedkarakter

Kaja er en pige på 15 år, der går i 9. klasse. Hun er introvert af natur, og stoler sjældent på sine egne meninger. Før søsterens død var hun et kæmpe familiemenneske, der elskede at lave aktiviteter i hjemmet. Nu er hendes overskud blevet mindre, og hun higer efter kontrol. 

Agnete, 18 Søster og Al-stemme

Agnete skulle have fyldt 18 år denne vinter. Hun døde for et halvt år siden i et biluheld. 

Hun var et dragende menneske, der tiltrak sig opmærksomhed, hvor end hun var. Hun var pligtopfyldende, vittig og grænsesøgende. Under den selvsikre overflade, dulmede hendes usikkerhed. I serien opleves Agnete primært igennem Al-stemmen VOCA. 

Emilie, 15

Emilie var Kajas tidligere bedste veninde. De plejede at dele deres hemmeligheder, men nu er det som om en stor mur er vokset imellem dem. Dette skete kort efter Agnetes død. 

Mor, 40-50

Moren er i en depressiv tilstand efter søsterens død. Hun tilbringer det meste af dagen foran TV'et.

Far, 40-50

Faren står for den gode stemning i hjemmet. Han siger konstant akavede jokes, som han fortryder i sekundet, efter han siger dem. Hans største ønske er at bringe familien sammen igen.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID