Instruktør til Studenterrevyen fra foreningen Kongelig Mayestaits, København

Mænd og kvinder 18 - 100 år, Sjælland

ANSØG GRATIS UDLØBET

Studenterrevyen fra foreningen Kongelig Mayestaits i København søger nu instruktør til revyen 2024.

Så snart vi har instruktøren ombord, indkalder vi til audition, hvor skuespillerne findes. Du vil sammen med andre gode mennesker tage beslutning om at samle dit hold, som skal bringe Studenterrevyen 2024 til nye højder.

Som instruktør får du mulighed for at sætte dit eget præg på en forestilling, hvor det er dig som bestemmer hvordan udtrykket skal være. Du har også mulighed for at arbejde med materiale eller få nogle af Studenterrevyens forfattere til at skrive numre eller sangtekster.

Arbejdet er ulønnet.

2024 er et særligt år, fordi det er foreningen Kongelig Mayestaits Acteurs 100-års jubilæum. Kongelig Mayestaits Acteurs står bag Studenterrevyen. Kongelig Mayestaits Acteurs har sikret økonomi og spillested. Studenterrevyen 2024 bliver som gæstespil på Teater Play scene 2.

Her i efteråret starter holdet med lære hinanden og at kende og tekster tilflyder. Den 5. december præsenteres holdet ved et internt socialt arrangement til resten af foreningen Kongelig Mayestaits Acteurs.

Nu kører prøverne i højeste gear med sang, musik osv. Kostumer, rekvisitter, scenografi og lyd/lys skal kunne begynde deres arbejder senest 2. uge af januar 2024.

Den 20. februar flytter vi ind på Teater Play, og der er premiere den 29. februar 2024. Efter premieren spiller vi 15 forestillinger i løbet af de næste 3 uger (29/2 - 23/3)

Så Derfor - hvis du har noget på hjerte eller en historie du gerne vil fortælle igennem revyens udtryk, så tøv ikke med at kontakte os. Så vil vi tage et møde med dig og høre om dine ideer.

Er du interesseret i at søge instruktørposten skal dit cv og evt. ideoplæg til revyen 2024 være os i hænde hurtigst muligt og senest 15. oktober 2023. Vi tager løbende vurdering af indsendte ansøgninger og CV.

Du kommer til arbejde med et team af engagerede og hyggelige mennesker som også brænder for revyen.

Ansøg her og få mere at vide!

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma
Valideret