LØN 5000 KR., HASTER: Medvirkende 21-80 år til informationskampagne, København

Mænd og kvinder 21 - 80 år, København

LØN UDLØBET

Bureau søger personer, der skal medvirke i en informationskampagne for Skattestyrelsen omkring forskudsopgørelsen. Der skal ikke tales i filmene, men blot optages reaktioner "på et stort skilt".

Kampagnen skal bestå af 3 små film af 6 sekunders varighed, som bliver klippet sammen til en 15 sekunders film. Hver medvirkende har hver sin 6 sekunders film.

Udover filmene skal vi også optage et still billede af hver medvirkende (hvor vi kun tager billede af den medvirkendes baghoved foran et hus/en bygning).

Som medvirkende skal du ikke være der hele aftenen, men blot nogle timer - max 3,5 time men vi forventer mindre (måske 1,5 time). Optagelsen foregår på dette tidspunkt af dagen, da vi skal bruge de mørke aftentimer.

I skal komme i eget almindeligt udendørs tøj, tøjet skal gerne være i farver og helst uden reflekser. De udvalgte vil få nærmere information om dette.

Der vil være forplejning på set og vi vil sørge for god og hyggelig stemning :)

Vi forventer at give de udvalgte medvirkende en tilbagemelding senest mandag den 9. oktober - men formentlig allerede fredag den 6. oktober.

Rettigheder:
Film: 1 år, DK til Online (website og SoMe) fra første visningsdato.
Stills: 1 år, DK til Outdoor + Online bannere + Trykmedier (aviser) og SoMe fra første visningsdato.

Praktisk information om optagelsen:
Optagelsesdato: 12. oktober
Tidspunkt: fra kl. 17:00 - ca. kl. 01:00
Location: København omegn
Honorar: 5000 kr. inkl. alt

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma