Play testing af brætspil

Mænd og kvinder 18 - 50 år, Sjælland

UDLØBET
Elsker du brætspil og i sær trivia og quizzer? Så er det dig, jeg leder efter! Jeg hedder Mike, og jeg leder efter personer, til at hjælpe mig med at teste mit brætspil: Vidensvejen. Vidensvejen er et sjovt og udfordrende trivia/quizspil. Med kategorier som: musik, film, TV-serier, sport, historie, politik, samfund, medierne, geografi, litteratur, kunst, kendte, videnskab, sprog, dyr, gastronomi og spil. Alle spørgsmålene kommer i fem forskellige formater, som vælges ved de farvede felter på spillepladerne; almindelige spørgsmål, sandt eller falsk, det ene eller andet, 4 valgmuligheder og tættest på.

Jeg skal bruge præcis 12 personer, som skal spille imod hinanden i grupper af; 6, 3 og 3. I får hver en spilleplade, der er 3 forskellige i spillet.

Dette foregår i Roskilde midtby, søndag den 24/09-2023 kl. 12-16. Jeg har ikke mulighed for at refundere eller betale for noget, så det skal være af lyst. Man skal være indforstået med at, der tages billeder, der kan lægges på de sociale medier.

Jeg glæder mig til at se jer, og tak for hjælpen!

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID