LØN 16.000 KR., OPDATERET: Familie søges til kampagne for influenzavaccination, Sjælland

Mænd og kvinder 3 - 80 år, Sjælland

LØN UDLØBET

ROLLE: En kærlig familie bestående af to søskende og to forældre eller bedsteforældre. Alle skal være i familie sammen. 

ALDER:

Søskendeparret: 3-6 år

Forældre 30+ eller bedsteforælderen 60+

UDSEENDE:

Søskendeparret må gerne være mørke blonde eller mørkhåret. Må også helst gerne have brune øjne. Bedsteforælderen kan have forskellige hårfarver. 

BESKRIVELSE:

Til en vigtig kampagne for vaccionation mod influenza for Sundhedsstyrelsen, søger vi en hjertevarm og autentisk familie, der kan repræsentere mangfoldigheden i vores samfund. Vi leder specifikt efter to søskende i alderen 3-6 år og to forældre eller bedsteforældre, der kan skabe en følelse af tryghed og sammenhold i vores kommende informationsfilm og billeder for Sundhedsstyrelsen. 

RETTIGHEDSPERIODE:

Rettighedsperioden for optagelserne og brugen af materialet er 1 års aktiv annoncering fra den første offentlige visning. Kampagnefilm og -billeder vil blive vist på outdoor (out-of-home), TV, web og sociale medier. Efter et års aktiv annoncering, vil materialet ligge passivt på web og sociale medier. 

ROLLEN:

Søskendeparret skal have en naturlig og legende udstråling. De vil deltage i scener, der viser familiehygge og positiv stemning udenfor. Forældre/bedsteforældre skal have en varm og omsorgsfuld udstråling og kan være en kilde til visdom og støtte for børnene. Det er nødvendigt at forældre/bedsteforældre er i familie med børnene for at skabe den mest naturlige relation og stemning i film og billeder. 

OPTAGELSE:

Optagelserne vil finde sted tæt ved Københavnsområdet ved en skov eller strand onsdag d. 6. september. Vi vil så gerne tage hensyn til børnenes skoleforpligtelser, men det ser ud til vi kigger på en fuld optagelsesdag. Det betyder, hvis muligt, skal tages ud tidligt fra skolen på den pågældende dato.

HONORAR:

Børnenes og forældre/bedsteforældres honorar vil blive fastlagt i overensstemmelse med branchens standarder og vil omfatte betaling af optagelser og rettighed til at annoncerer aktivt i et år. Løn for hele familien på tre er: 16.000 kr. Beløbet vil blive betalt inden for 14 dage efter optagelsesdatoen.

DEADLINE FOR ANSØGNINGER: onsdag d. 31. august kl. 22:00 om aftenen.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma
Valideret