Forside > Castings & auditions

SKUESPILLERE SØGES TIL GYSERFORESTILLING, AALBORG

Mænd og kvinder 7 - 28 år, Aalborg

UDLØBET

Der søges flere amatørskuespillere med engagementet i orden, til en nyskrevet gyserforestilling med titlen ”Home Sweet Horror”, som har premiere den 12. juni 2010, og løber frem til den 20. juni 2010.

Konkret søges der tre mænd og en kvinde mellem 18 og 28 år, samt en lille pige.
- ADAM, som er lidt af et fjollehoved og den, der sætter færrest spørgsmålstegn ved spøgelsets tilstedeværelse. Han er kæreste med Jesper.
- JESPER, som er den mest ”feminine” i parret, men også den mest fornuftige og den, der afviser spøgeriet indtil det ikke kan lade sig gøre længere.
- Adam og Jesper er parret, der flytter ind i huset. Der er ingen erotiske scener, men begge skuespillere skal være villige til at kysse/kramme en anden mand.
- SIMON, som er Adams bedste ven og som går meget op i spøgelseshistorier og practical jokes. Han er kæreste med Helene.
- HELENE, som er den første, der har direkte kontakt med spøgelset og den, der er mest bange.
- JOSEFINE, som er et lille pigespøgelse, som er død under en brand på førstesalen af huset. Josefine er 9 år gammel, men hvor gammel du er, er ikke så vigtigt – det vigtigste er, at du er lille og har ”lillepige-looket”. Der er tale om en stor rolle, der stiller store krav til kropssprog og mimik. Der gøres opmærksom på, at den instruktør, som vil være til stede under hver eneste prøve, har arbejdet som barnepige i otte år, deraf tre år på fuld tid.

Forestillingen omhandler et ungt par, som flytter ind i et hus, hvor der viser sig at husere et spøgelse af en lille pige, som brændte inde i huset nogen tid før parret flytter ind. Skuespillerne må være parate til at rase, græde, skrige og le, for der er også morsomme momenter i forestillingen.

Du skal være parat til en rimelig intens prøveperiode, hvor der mødes til tiden og arbejdes fokuseret. Dette gælder alle, også Josefine-rollen.

Audition afholdes lørdag den 27. marts mellem kl. 10 og 18.

Deadline for ansøgning er den 25. marts 2010 kl. 20.00.

Casting udløbet

Ansøg