LØN 3000 KR., OPDATERET: Engelsktalende familie til præsentation af brætspil, København

Mænd og kvinder 6 - 50 år, København

LØN UDLØBET

Engelsktalende familie søges til reklamefilm samt fotos af et brætspil. Video og foto skal bruges til markedsføring af spillet. OBS: Det er meget vigtigt, at alle i familien kan engelsk, da spillet, der skal spilles, kun er på engelsk.

Der søges:
- En mor og en far + 2 børn (ideelt set en dreng på 6-8 år og en pige på 9-11 år).

eller
- En familie bestående af mor + 2 børn i alderen 6-11 år
- En mand/far omkring 35-50 år

Karakteristika:
- Udadvendte, smilende mennesker med god energi
- Alle kønsidentiteter og etniciteter er meget velkomne (vi elsker diversitet!)

Passer I på beskrivelserne, hører vi meget gerne fra jer. Vær gerne meget tydelige i jeres mail, hvem det er, der stiller op (og hvordan I er relateret til hinanden). Der skal være vellignende foto samt alder på alle deltagende. Vedhæft gerne referencer på tidligere opgaver, I har lavet.

Du/I behøver ikke være skuespiller(e), men du/I skal kunne tage imod instrukser og levere naturlige reaktioner derefter. Det er vigtigt, at du/I er udadvendt(e), social(e) og har lyst til at spille spil. Der er ingen dialog, så det er ren stemning, vi skal fange. Vi skal vise glæde, frustration, overraskelse, begejstring. Du/I bliver instrueret undervejs, men vi satser også på, at der opstår naturlige reaktioner undervejs. Så det er en kæmpe fordel, hvis du/I som person(er) er meget ekspressiv(e) og nem(me) at læse følelsesmæssigt.

Optagelserne finder sted onsdag d. 13. september (ÆNDRET)  i eller i nærheden af København (location er ikke helt på plads endnu), og du/I skal kunne afsætte fra formiddag og frem til cirka kl. 17.00

Der gives et honorar på 3000 kr. per person og derudover er der forplejning på set.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma
Valideret