Forside > Castings & auditions

FOREDRAG: MOTIVATION OG PERSONLIG PR FOR SKUESPILLERE - ET VÆRKTØJ FOR LIVET, HELE LANDET

Mænd og kvinder 0 - 100 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Thomas Raft, en god ven af Onlinecasting, og en mand med tonsvis af erfaring fra skuespilbranchen, inviterer til hans Facebook side, samt til et foredrag om "Motivation og Personlig PR for Skuespillere - Et værktøj for Livet" (deltagelse på foredraget koster 120 kr.).

Thomas Raft skriver:

Kære Online Casting Medlemmer
 
Jeg vil hermed invitere jer til min Facebook side
http://www.facebook.com/group.php?gid=363313194856#!/group.php?v=wall&gid=363313194856 I kan læse om det nedenfor.

Foredrag i Motivation og Personlig PR for Skuespillere - Et værktøj for Livet.

Et foredrag af skuespiller og manuskriptforfatter Thomas Raft om Motivation og personlig PR som er et meget vigtigt element hos den enkelte skuespiller i forsøget på at skabe sig en karriere. Mange mennesker gør sig ikke i de tanker om hvordan de skal promovere sig selv, og hvor vigtigt det er udover at have talentet, at være i stand til at kunne udbrede budskabet om hvem man er som kunstner. Det er en meget svær kunst i sig selv, at kunne promovere sig selv. Det er en meget personlig og privat proces som man skal indgå i, og det kan for de fleste være grænseoverskridende. Samtidig er motivation og personlig PR, også et redskab som er vigtigt, fordi det er med til at skabe det indre drive, der skal til for at holde sit fokus.

Jeg vil gennemgå det grundlæggende i at kunne finde motivationen, holde hjulet i gang, og kunne markedsføre sig selv, sådan som jeg selv har oplevet det.

Det er mit ønske at give den enkelte, et klart billede af hvad der er nødvendigt for en udøvende professionel kunstner i denne verden for at kunne klare sig især når jobbene ikke er lige om hjørnet. At kunne holde det drive som er så vigtigt, så selvom man ikke har lavet noget i meget lang tid, så er man mentalt klar. Det er klart at det at kunne arbejde med sit drive, motivation og kunne markedsføre sig, skal kædes sammen med de workshops som man som skuespiller også bliver nødt til at bruge tid på. Spørgsmålet er jo; hvad sker der med en, når mobilen ikke ringer? ingen emails? ingen kontrakt, og dermed ingen penge? spørgsmål som trænger sig på hos rigtige mange udøvende kunstnere.

Thomas Raft
Skuespiller & Manuskriptforfatter
www.thomas-raft.net
 
NB: At være medlem på Facebooksiden er helt uforpligtende og gratis

Indhold
Hvordan finder man:
- Motivation/Indre drive
- Success oplevelser
- Markedsføring
- Showreel
- Website
- CV
- Billeder
- Hvor finder man auditions henne?
- Er der fordele ved ulønnede jobs i forhold til lønnede jobs?
- Agent
- Deltage i filmevents
- Realistiske ambitioner
- Evaluering/afslutning


Selve Foredraget stiler mod alle der enten har en karriere, eller ønsker en karriere i skuespillerbranchen herhjemme eller i udlandet. København, Århus og Odense vil være de byer hvor det bliver afholdt. Det første foredrag vil blive afholdt i København august/september. Datoen er endnu ikke fastlagt.

Foredragets varighed: 2-3 timer alt efter antal af gæstetalere.

Deltager pris: 120 kr. Information om opkrævning kommer senere.

Efter foredragets afslutning, vil der blive arrangeret mingle/netværk, med vin og snacks.

NB: Der arbejdes på at få en etableret filminstruktør og filmcaster som gæstetalere.
 
Jeg har skrevet attachment med Hollywood instruktør Rosser Gooman www.kgbfilms.com vedrørende mit script "The Family". Vi havde reading på The Family på Paramount Pictures søndag den 15.2.2010, med engelske og amerikanske skuespillere.

Hvis jeg kan, kan du også.
Thomas Raft

Casting udløbet