Ung dreng spillealder 11-12 år til kortfilm

Drenge 8 - 14 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Vi er på udkig efter en ung skuespiller til at indtage rollen som Hassan i vores kommende kortfilm 'Døren i Væggen', et projekt støttet af Den Vestdanske Filmpulje. Optagelser finder sted omkring Århus og planlægges at blive gennemført over to dage i begyndelsen af september og 1 - 2 dage i uge 42 i oktober.

Synopsis
11-årige Kirstine kæmper med ubønhørlig mobning i skolen og misforståelse hjemmefra. Hendes eneste tilflugt er hendes egne tegninger, der skaber en alternativ verden. Da hun finder en magisk blyant, åbnes en portal til en ny verden, hvor hendes tegninger bliver til virkelighed, og hun endelig kan tage kontrollen over sit eget liv.

Hassan
Hassan spiller en afgørende rolle i historien. Han er en intelligent og empatisk dreng, der skal finde sig til rette i en ny skole, med nye dynamikker og nye klassekammerater

Vi søger en dreng med en spillealder på 11-12 år. Vi ønsker en skuespiller, der repræsenterer Danmarks mangfoldige befolkning, og vil derfor opfordre unge skuespillere af alle etniske baggrunde til at ansøge, herunder især dem med et mellemøstligt udseende.

Vi stræber efter at skabe en inklusiv og autentisk fortælling, der afspejler vores samfunds forskellighed. Hvis du er passioneret omkring skuespil og føler, at du kunne bringe Hassans karakter til live, vil vi elske at høre fra dig.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret