Medvirkende 20-35 år til reklamefilm for start-up, København

Mænd og kvinder 20 - 35 år, København

UDLØBET

Vi søger to medvirkende til vores spændende passionsprojekt.

Vi er et kreativt team af filmfolk, der arbejder på en speciel reklamefilm (spec ad) for et sustainable startup. Vores mål er at fremhæve deres fantastiske metal to-go kop, som cafeer tilbyder gratis for at reducere engangsemballage.

Vi er dybt engagerede i at hjælpe dem med at promovere deres produkt og samtidig bidrage til en bedre miljømæssig fremtid. Der er ingen der er lønnet på produktionen. Jeg tror dog altid på, at gode handlinger belønnes på en eller anden måde et sted i fremtiden :-)

Teamet er super professionelle og brænder for at skabe gode resultater. Det er en mulighed for dig at tilføje nogle flotte klip til din portefølje, og vi vil også bruge filmen til at præsentere vores eget arbejde.

Praktisk:

Vi søger to medvirkende. Optagelser i København. Dato d.6 juli. Vi forventer at være færdige omkring kl.17.00. Og der bliver sørget for forplejning i løbet af dagen.

- Mand (til optagelse hele dagen)
- Rolle: Cool dude.
- 24-35 år.
- Uden skæg eller kort skæg.
- Har gode vibes.

- Kvinde (ca. 2 timers optagelse)
- Rolle: Barista queen.
- 20-30 årig.
- Har mega gode vibes.

Vi håber, at der er nogle af jer, der er interesserede i at være en del af dette projekt og få en fantastisk oplevelse sammen med os! Og ikke mindst ny erfaring.

Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at inkludere dem i din ansøgning.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma