Kvindelige medvirkende søges til tøjbrand-videoer, København

Kvinder 25 - 55 år, København

GAVE UDLØBET

Et bureau søger glade, naturlige kvinder med et glimt i øjet, der kunne tænke sig at medvirke i en videoproduktion for tøjbrandet Basic Apparel. Der skal nemlig filmes materiale til to korte SoMe-formater med fokus på 1) tøjet og 2) good vibes!

Optagelserne foregår i et studie i København i tidsrummet ca. 10-16. Mere info følger. Som tak for hjælpen kan de tilbyde et gavekort på 2000 kr. til Basic Apparel.

Her er lidt opfølgende info vedr. de to formater:

Koncept 1:

Et format, hvor de fem kvinder er iført den samme item - men stylet på mange forskellige måder. Formålet er at vise at designet i tøjet er inkluderende, blandt andet fordi der er implementeret en elastik, der gør at tøjet passer mange forskellige slags kroppe - og forskellige sæsoner i ens liv. Videoen giver blandt andet inspiration til, hvordan ét item kan have mange forskellige udtryk, men understreger også komforten i tøjet.

Koncept 2:

Basic Apparel inviterer 5 kvinder ind, som en efter en fortæller om, hvad "good vibes only" betyder for dem. Et causal format, hvor der ønsker at fremhæve de værdier, der kendetegner Basic Apparel Community. De medvirkende taler ikke (nødvendigvis) om tøjet, men tager derimod udgangspunkt i hverdagseksempler, som skal vække genkendelse hos seeren. Det kunne være ting som:

"Good vibes only betyder, at jeg altid prøver at have en positiv indstilling til de små ting i hverdagen. Jeg er træt af at gå at være træt af mit vasketøj. Nu fyrer jeg op for musikken!"

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma
Valideret