Medvirkende søges til TV2 Oiiis Mit nye værelse, hele landet

Drenge og piger 9 - 13 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET
To børn og vært i TV2 Oii mit nye værelse

Har dit barn eller barnebarn, din bror eller søster eller din bedste ven fortjent at få opfyldt drømmen om et helt nyt værelse?

Til august starter optagelserne til fjerde sæson af TV2 Oiii's børneboligprogram "Mit Nye værelse". I programmet kommer værten Astrid og boligeksperterne på besøg hjemme hos et barn, og på to dage forvandler de selv det mest håbløse børneværelse til det sejeste rum i hjemmet. De finder på gode løsninger, hvis det kniber med pladsen eller for meget rod, de tryller børneværelser til teenageværelser, og så elsker de temaværelser.

Så hvis du kender et barn, der har fortjent at få besøg, så er det nu, du skal melde dem til programmet. Det eneste krav er, at barnet skal være mellem 9 og 13 år, og du skal komme med en god grund til, at det lige netop er hans eller hendes værelse, der har fortjent en kærlig hånd.

Optagelserne starter i uge 36 (4.-10. september 2023). Du og det barn, du har indstillet, skal kunne sætte to dage af til optagelserne, og produktionen skal have fuld adgang til værelset.

Der bliver castet løbende til og med d. 25. juni 2023.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma