LØN: Skuespillere til undervisningsfilm, Vejle & Aarhus

Mænd og kvinder 14 - 75 år, Jylland

LØN UDLØBET

I samarbejde med SOSU-uddannelserne i Fredericia-Vejle-Horsens og Videnscenter for Velfærdsteknologi skal der produceres 2 forskellige case-film til uddannelsesbrug, som eleverne kan opleve i et 360- format, også kaldt virtual reality (VR). 

Filmene tager udgangspunkt i de scenarier i hjemmet en social- og sundhedshjælper potentielt vil møde og skal kunne forholde sig til. 

Vi søger skuespillere til følgende roller og film:

CASE-FILM 1 LOKATION OG DATO: VEJLE, 7. JUNI
- ELSE (70 - 75 år) Else er syg med brystkræft, der har spredt sig til lungerne. Hun vil nu gerne have det bedste ud af den sidste tid, men kæmper med træthed.
- BJARNE (70 - 75 år) Bjarne er Elses ægtefælle. Han er ikke god til at tale om følelser, og han har svært ved at acceptere, at der ikke kan tilbydes mere kræftbehandling for Else.
- RIKKE (38 - 45 år) Rikke er Bjarne og Elses datter, der gør sit bedste for at være der for sin mor. Modsat Bjarne forsøger Rikke at tale åbent om døden og det der snart skal ske. 

CASE-FILM 2 LOKATION OG DATO: AARHUS, 9. JUNI
- HARALD (65-75 år) Harald lider af demens, der gør det svært for ham at udføre almindelige hverdagsaktiviteter. Han bliver nemt forvirret og har svært ved at genkende sin datter og barnebarn.
- JOAN (65-75 år) Joan er Haralds kone, der er bekymret for Harald, men på samme tid ikke kan overskue situationen. Hun er frustreret over, at hun ikke ved hvordan hun skal hjælpe ham.
- SOSU-HJÆLPER (30 - 50 år) SOSU-hjælperen er fagpersonen, der forsøger at hjælpe Harald og Joan med at få dagligdagen til at hænge sammen.
- LOUISE (35 - 45 år) / VIGGO (14 - 18 år) Louise og Viggo er henholdsvis barn og barnebarn, der jævnligt kommer på besøg, men Harald har svært ved at genkende dem. Bemærk: Dette er mindre roller og der er derfor kun tale om en halv optagedag.

Som udgangspunkt er vi på optagelse i ca. 8 timer (inkl. pauser). 

Jobbet er lønnet.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma