Forside > Castings & auditions

STORT PRODUKTIONSSELSKAB SØGER SINGLE FYRE OG DERES MØDRE PÅ JAGT EFTER DRØMMEKVINDEN, HELE LANDET

Mænd 19 - 32 år, Hele landet

UDLØBET

Der søges single fyre mellem 19 og 32 år, som synes det kunne være fedt at bo en måned under sydens sol – på udkig efter drømmepigen! Er du den rette, så er kravet at du har en vidunderlig, skrap, sjov eller bestemt mor – hun skal nemlig med til Spanien!

Du skal være single og klar på en rejse til Syden. Du skal have en mor, der gerne deltager i programmet og som har sine meninger om dit kærlighedsliv eller udskejelser.

OM PROGRAMMET: 3 udvalgte kandidater skal medvirke i en landsdækkende TV serie om jagten på en drømmekvinde, en drømmerejse - og så skal din mor være en del af det hele. Du vil blive indkvarteret i en superlækker lejlighed, et stenkast fra det glitrende Middelhav i charmerende Syd Spanien. Meget af tiden vil du befinde dig på et luksuriøst mansion, hvor en masse søde singlepiger fra Danmark er bosat – for DIN skyld. Det er nemlig her, blandt alle disse piger, at du skal finde din drømmepige. Du vil blive kastet ud i en masse sjove, underholdende, vilde, skægge, fede oplevelser og dates, som vil gøre det til en rejse for livet. På pigernes mansion er også din mor indkvarteret! Har du en enten sjov, anderledes, kulørt, vidunderlig, skør, skæg, underholdende, dominerende eller skrap mor? Så er det bare super. I må mægtig gerne have en mening om hinandens livsførelse og bekendtskaber – det gør bare programmerne mere underholdende.

CASTING: Vil foregå i marts 2010. Nærmere besked fås ved henvendelse/bekræftelse på casting. Deltagere skal kunne rejse i en måned i perioden april-juni 2010.

Det skal understreges, at overvågningskameraer ikke er en integreret del af formatet.

Casting udløbet

Ansøg