Tomgang - Kortfilm

Mænd og kvinder 20 - 100 år, Hele landet

UDLØBET
!!SKUESPILLERE SØGES!!

Vi er et lille filmhold fra Medievidenskab på Syddansk Universitet, der søger nogle skuespillere til vores eksamens kortfilm.

Optagelserne vil finde sted i uge 21, datoerne er ikke helt fastlagte endnu, og kan dermed tilpasses. Optagelserne kommer til at foregå i Odense.

Jobbet vil desværre ikke være lønnet, men der vil være forplejning og en kortfilm, du kan få på dit CV.

Vi søger i alt tre skuespillere. To kvinder og én mand.

Synopsis:
Rasmus og Signe er et par. Rasmus døjer med en depression, og Signe forsøger at hjælpe ham ud af den. Herfra kommer hun ud for problemstillingen: Hvordan hjælper man en deprimeret person uden at miste sig selv?

Rollerne vi søger:
Signe (25) er vores hovedperson. Hun er en struktureret, pligtopfyldende og omsorgsfuld person. Hun handler meget med hjertet.
Nanna (30) er Signes kollega og rigtig gode veninde. Hun er meget udadvendt og åben, og hun er god til at give råd. Hun er betænksom og omsorgsfuld.
Rasmus (25) døjer med en depression. Han er energiforladt, men prøver sit bedste, da han gerne vil være den bedste version af sig selv overfor Signe. Han forsøger sit bedste for at være sympatisk og kærlig, på trods af sin egen situation.

Er du interesseret i at deltage, bedes du kontakte os på mevil22@student.sdu.dk med en kort beskrivelse af dig selv samt et billede. Herefter vil du få tilsendt et udkast af en scene. Du bedes derefter lave et selftape af din fortolkning af scenen og den rolle du ønsker, og sende den til os på samme mail.

Har du nogle spørgsmål til optagelserne, er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os med disse på ovenstående mail.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID