Skuespiller søges til rørende kortfilm, Nordjylland

Mænd og kvinder 5 - 100 år, Jylland

ANSØG GRATIS UDLØBET

Skuespillere søges til kortfilmen "Sjælens Mørke", en rørende og tankevækkende fortælling om relationer, identitet og overvindelse af fordomme. Filmen handler om Najwa, en ung kvinde af syrisk oprindelse, der arbejder som SOSU-assistent og kæmper med at finde sin plads i det danske samfund. 

Der søges skuespillere til følgende roller: 

NAJWA (Hovedrolle, kvinde, 18-23 år, mellemøstlig baggrund) 
Najwa er en intelligent, empatisk og stærk ung kvinde, der forsøger at navigere i et samfund, der ikke altid forstår hende. Hun er dedikeret til sit arbejde, men kæmper med sin egen identitet og relationer. 

LEIF (Birolle, mand, 60 - 80 år, dansk) 
Leif er en ældre, ensom pensionist med stærke holdninger og en skarp tunge. Han er præget af livets udfordringer og har mistet kontakten til sin søn. Leifs karakter udvikler sig gennem filmen, og skuespilleren skal kunne portrættere både hans skarpe kant og sårbare side. 

MARIE (Birolle, kvinde, 30 - 40 år, dansk) 
Marie er Najwas kollega og ven. Hun er en åben og støttende person, der hjælper Najwa med at forstå og håndtere de udfordringer, hun står overfor i sit arbejde. 

NAJWAS FAR (Birolle, mand, 30 - 40 år, mellemøstlig baggrund)
Najwas far er en stille og reserveret mand, der har haft en anstrengt relation til sin datter. Skuespilleren skal kunne formidle en følelse af afstand og længsel efter at genoprette forbindelsen med sin datter. 

VENINDE (Birolle, kvinde, 16-20 år, dansk baggrund)
Najwas nære veninde og en vigtig støtte for hende. Hun er en varm og omsorgsfuld person, der forstår Najwas kampe og hjælper hende gennem vanskelige tider. 

LILLE NAJWA (Birolle, pige, 5-7 år, mellemøstlig baggrund)
Lille Najwa er en yngre version af Najwa, der vises i flashbacks. Skuespilleren skal kunne formidle en følelse af uskyld og nysgerrighed omkring den verden, hun er en del af. Og meget få replikker 

Dato: Optagelse den 9. juli til den 13. juli 2023. 

Location: Nordjylland; Aalborg, Hjørring og Frederikshavn

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID