LØN: Kvindelige modeller, 25-50 år til fotosession, Sjælland

Kvinder 25 - 50 år, Sjælland

LØN UDLØBET
Kunstnerisk analog fotograf søger modeller til 2-timers portrætfotografering i bybilledet i enten København, Roskilde, Sorø eller Kalundborg.

Fotografen søger kvinder, som er mellem 25 og 50 år, har en varm udstråling og er bekvemme foran kameraet. Modelerfaring er ikke et krav. Det er vigtigt, at modellen føler sig komfortabel uden makeup – fotografen har ingen forestilling om ”perfekt teint”, men sigter efter et naturligt udtryk, hvor ansigtet får lov til at være sig selv.

Fotografen arbejder analogt med både farve- og sort-hvid-film. Derfor tages der kun forholdsvist få billeder, sammenlignet med et digitalt fotoshoot. Billederne bruges i en kommende analog portrætserie, primært til udstillinger og fotografens website.

Da der optages udenfor, spiller vejret en stor rolle. Fotografen kan arbejde i de fleste slags vejr (sol, blæst, tåge), men ikke i regnvejr. Derfor vil et fotoshoot kunne blive aflyst/flyttet, hvis der annonceres regn. Det sker i så fald med mindst 1 dags varsel. Typisk vil fotografering finde sted i aftenlyset, ca. kl. 19-21. Nærmere aftales individuelt mellem fotograf og model.

Løn: 500 kr. for 2-timers samarbejde on location. Honoraret indeholder full buy out af alle billedrettigheder.

Fotografens website: https://www.dominikfalenski.dk/

Deadline for henvendelse søndag, den 30. april. Alle henvendelser besvares den 1. maj.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID