LØN: Statister søges til The Office-inspireret reklamefilm, Holstebro

Mænd og kvinder 20 - 60 år, Jylland

LØN UDLØBET

Her er din mulighed for at være med i den tætteste reklamefilm, du kommer på den populære TV-serie 'The Office'.

Statister søges til reklamefilm, som optages i uge 18. I første omgang er der tale om én produktion, men der vil måske være mulighed for opfølgere. Reklamen tager udgangspunkt i sitcom-formatet, og er inspireret af The Office / Brooklyn Nine-Nine / Parks and Recreation. Til denne film mangler vi 2 statist+ roller samt baggrundsstatister, der skal agere medarbejdere på kontoret:

1. Henrik
Dette er en statist+ rolle, som kommer til at have få replikker og skal kunne udvise god mimik. Udseendet er underordnet. Vi leder efter en mand i alderen 30-50 år. Manuskriptet bliver fremsendt når den rigtige person er valgt til rollen.

2. Maja
Dette er en statist+ rolle, som kommer til at have få replikker og skal kunne udvise god mimik. Udseendet er underordnet. Vi leder efter en kvinde i alderen 30-50 år. Manuskriptet bliver fremsendt når den rigtige person er valgt til rollen.

3. Baggrundsstatister
Her kan alle være med. Vi søger ung/gammel, slank/buttet, kvinde/mand m.m. I første omgang søger vi 3-5 statister.

Optagelser finder sted på en hverdag i uge 18 (nærmere dato og tidspunkt følger), i Holstebro by. Superego Productions dækker transportomkostninger for alle medvirkende. Vi estimerer cirka 4-7 timers optagelse.

Produktionen er med et forholdsvis lavt budget, hvorfor der er tale om en symbolsk løn til statist+ rollerne. Vi har ikke mulighed for at aflønne de resterende statister, men lover en sjov oplevelse for alle. Der vil være forplejning til alle medvirkende under optagelser.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma
Valideret