Statister søges til Netflix serieskole, København

Mænd og kvinder 15 - 80 år, København

UDLØBET

I forbindelse med Netflix Serieskolen 2022 TV serie "For alt i verden" skal der optages proof of concept i påsken.

I den forbindelse søges der statister fra 15 - 80 år, der er klar på at agere passionerede i en lille klimademonstration.

Optagelserne finder sted d. 6. april 2023 kl. ca. 9.15 - 12.45 i København.

Projektet er frivilligt - også for filmholdet på nuværende tidspunkt. Hopefully one day... ;)

Om serien:
"For alt i verden" er en action-drama serie. Storbyadvokaten NANNA (31), forsvarer de største miljøforurenende virksomheder. Da Nannas lillesøster OPHELIA (18), der bor i en lille by i Jylland, bliver alvorligt syg med lymfekræft grundet forurenet drikkevand i lokalmiljøet, bliver Nanna ramt af en skyld og hævntørst. Hun siger op på advokatkontoret og opsøger miljøaktivisten MARIN (35) for at blive en del af hendes hemmelige aktivistgruppe, som har taget kampen op mod de store klimasyndere.

Om Netflix serieskolen 2022:

Sidste år lancerede Fonden Filmtalent, herunder filmværkstederne i Aarhus, København og Odense, et nyt samarbejde med Netflix. De startede Serieskolen - et landsdækkende projekt, der skal hjælpe med at udvikle en ny generation af kreative talenter i Danmark inden for seriel historiefortælling. I år er samarbejdet udvidet med de regionale filmfonde som nye partnere i projektet.

Netflix Serieskolen er et landsdækkende talentudviklingsinitiativ rettet mod nye kreative talenter, der gerne vil arbejde i serieformatet og udvikle deres serielle fortælleevner.

Deltagere i Serieskolen får mulighed for at udvikle og styrke deres færdigheder og kompetencer gennem udviklingen af egne serieidéer. Professionelle fra både Netflix og den danske film- og tv-industri vil undervise og vejlede talenterne i en bred vifte af masterclasses og workshops med fokus på udviklingsprocessen fra pitch til pilot.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID