Model til kunst beauty projekt

Mænd og kvinder 16 - 40 år, København

GAVE UDLØBET
Jeg er fotograf med snart 20 års erfaring og har skudt store kampagner både i ind og udland for brands som Head & Shoulders, Lòreal Paris, Max Factor, Kevin Murphy samt magasiner som ELLE osv. Se mit arbejde på www.jonasj.com
- Pt arbejder jeg dog på min første udstilling og til det søger jeg nogle modeller M/K.

Udstilling handler om ansigter og texture så det kunne fx være et ansigt der var malet på eller en der havde en form for texture i ansigtet fx ler eller kalk. Så man skal være indstillet på at blive godt snavset ind, men jeg elsker det smukke så jeg vil altid stræbe efter at fotografer det smukt. Jeg søger pt ikke en bestemt type eller køn, da der vil være flere skydningerne hvor forskellige typer kan passe ind, men jeg leder generelt efter noget med lidt kant af en slags, det kan være det markerede ansigt eller den skaldede pige eller det asiatiske look eller noget helt andet.

Næste fotografering er allerede fredag den 24/2, men kan du ikke den dag så skriv endelig alligevel da der løbende vil være fotograferinger frem mod udstillingen engang i efteråret.

Fotografering forgår i mit studie i kbh nv. Man skal være indstillet på at billederne måske bliver brugt på en eller flere udstilinger og man skal være indstillet på at billederne måske bliver solgt.

Da en sådan udstilling er rigtig dyr at producer og jeg er et helt nyt navn på den scene er der derfor ingen garanti for at værkerne sælger og derfor er honoraret som det er :-(

Honorar: Jeg aflønner helst i form af billeder til portfolio, jeg skyder gerne noget mere clean som du forhåbentlig kan få dine næste jobs på.
Transport vil jeg dog gerne betale så man ikke har udgifter på det.

Håber det lyder interessant. Jeg svare selvfølgelig gerne på yderligere spørgsmål.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID