Forside > Castings & auditions

FOR ALLE: TV2 SØGER PUBLIKUM TIL BINGO BANKO, KØBENHAVN

Mænd og kvinder 16 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Lørdag aften bliver Bingo Banko aften, når TV2 fra lørdag den 6. marts går i luften med et gammeldags live tv-bingospil i helt ny indpakning.

De numre der udtrækkes bliver altid hjulpet på vej af alt fra skøre påfund til skønne kendisser. Det er programmet hvor der blandt meget andet skal danses, bowles og synges, alt sammen med det ene formål at udtrække numre, så de kan overøse de heldige Bingo Bankovindere med lækre gaver.

Som publikum på Bingo Banko vil du være en stor del af programmet, da publikum bliver inddraget når numrene til spillepladerne skal trækkes og de tør godt love at du vil være godt underholdt. Optagelserne foregår på Amager i Metronomes studier. Der er mulighed for at være publikum i programmerne en af følgende datoer:

- Lørdag den 6. marts 2010
- Lørdag den 13. marts 2010
- Lørdag den 20. marts 2010
- Søndag den 28. marts 2010
- Lørdag den 3.april 2010
- Lørdag den 10. april 2010
- Lørdag den 17. april 2010
- Lørdag den 24. april 2010
- Lørdag den 1. maj 2010
- Lørdag den 8. maj 2010
 
Er du over 16 år og har du lyst til at være publikum til et af de skæve bingo-programmer? Så kontakt publikumskoordinator Simone Ravn Mollerup på mail: simone.ravn.mollerup@metronome.dk

I mailen skal du skrive dit fulde navn, dit mobiltelefonnummer og hvilken dag du ønsker at deltage. Hvis du har fået en plads, vil du i løbet af nogle få dage modtage en bekræftelsesmail med nærmere information om mødested og mødetid.

De håber at se en masse friske og glade mennesker til en omgang moderne Bingo!

Casting udløbet