Blond skuespillerinde i 20 - 25 alderen søges til hovederolle i kortfilm som MATILDE RUNDVKIST ved Fredericia

Kvinder 20 - 25 år, Jylland

UDLØBET
Jeg søger en kvindelig skuespiller med blond hår mellem 20 - 25 som til rollen som Matilde Rundvkist. En unge pige der har et temperament og er en naïve ung kvinde.

Kortfilmen handler om Matilde der er på date med Jonatand Stengaard (Spillet af JRQuarit) i Fredericia - men efter hun bliver fyret giver Matilde helt op på alt, hendes presset liv, stresset og det faktum hendes mormor er døende er blevet for meget. Jonatand, fast besluttet på ikke at opgive Matilde, tage hende op til DSB Mindelund for at gi hende et nyt perspektiv på livet og at man skal give op.

Optagelserne forventes at tag plads d.3 Februar mellem 15 - 18 ved; Kongens Bastion. Vester voldgade og DSB Mindelunden. (Vi kan altid ændre datoen og tiden så det passer ind for alle)

Kontakt os hvis dette lyder som noget for dig. Dette er en ulønnet opgave, men Du bliver inviteret til screening af familien og inviteret hvis den kommer med i OFF 2023. Plus så bliver Du en del af et godt netværk og der vil også blive betalt for tog billeterne.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID