Forside > Castings & auditions

HASTER MEGET: DANSKE MÆND SØGES TIL MR. WORLD KONKURRENCE I KOREA, HELE LANDET

Mænd 18 - 26 år, Hele landet

UDLØBET

Den første skønhedskonkurrence for mænd i Danmark.

Jagten på den mest eftertragtede mand i Danmark er gået i gang! Mr. World Danmark 2010 er den første skønhedskonkurrence for mænd i Danmark nogensinde, hvor målet er at finde Danmarks bud på Mr. World 2010.

Krav:
- Du skal være mellem 18-26 år
- Ugift
- Du skal være dansk statsborger
- Du skal kunne rejse til Korea fra den 10. marts til den 27. marts 2010
- Du elsker at rejse, opleve nye kulturer, lære nye mennesker at kende og er villig til at rejse verden rundt og beskæftige dig med velgørenhedsarbejde
- Du skal være positiv, samarbejdsvillig, loyal og livsglad
- Du skal være veltrænet, velformuleret og have et glimt i øjet
- Du elsker at være på

Elsker du at være på? Har du charme, selvtillid, glimt i øjet, så er konkurrencen noget for dig!

Vinderen af konkurrencen vinder titlen som den mest eftertragtede mand i Danmark, Mr. World Denmark 2010, samt en deltagelse til verdens største skønhedskonkurrence Mr. World 2010, hvor man får muligheden for at forsvare de danske farver til den storslåede konkurrence i Seoul i Korea fra den 10. til den 27. marts 2010, hvor deltagerne til finaleshowet skal fremvise herretøj, sportstøj og badetøj.
Den danske repræsentant får dækket sin flybillet, ophold og diæt under hele konkurrencen og skal bo på 5 stjernet luksus hotel i Korea i 17 dage.

Mr. World er en af de største begivenheder i verden med over 80 deltagere. Mr. World 2010 finalen bliver i år afholdt i Korea den 27. marts 2010.

Mr. World 2010 finalen bliver transmitteret til over 1 milliard seere i 100 lande verden over. Finalen bliver sendt live fra hovedstaden Seoul i Korea, hvor deltagerne bliver bedømt på deres performance, stil, og star quality, mens de fremviser herretøj og sportstøj på catwalken. Udover at vinde æren som verdens mest eftertragtede mand, vinder Mr. World 2010 en præmie på 50.000 dollars.

Casting udløbet

Ansøg