LØN: Mor og dreng søges til introfilm for app, Charlottenlund

Mænd og kvinder 10 - 49 år, København

LØN UDLØBET

Bureau leder efter en mor og et barn til en kort introfilm til de nordiske lande, der skal bruges til en app for børn med brug for væksthormon-behandling.

Der er ikke brug for at tale til filmen - så du kan godt være statisk, men det kræver noget indlevelse i scenerne.

Man skal interagere med appen, og der vil være en række scener med barnet og moren i forskellige daglige situationer, snakker sammen, laver lektier, vasker op etc. Der skal også optages en del scener, hvor drengen (og til dels more) bruger appen.

Moren: alder 35-49 år.

Dreng: alder 10-12 år (Vigtigt: drengen må ikke være nået puberteten). Må gerne kunne noget engelsk. Appen er på engelsk. Barnet skal have en vis tålmodighed, da der er mange optagelser.

Vi vil fortrække, at moren og barnet kender hinanden godt (i familie). Men individuelle deltagere er også velkommen, i dette filfælde er et familiemedlem til barnet også velkommen, hvis nødvendigt.

Torsdag den 12. januar 2023 kl.9.30. Optagelserne finder sted i Charlottenlund (2920). Mødetid kl. 9:30, forventet afslutning ved 15-tiden. Der vil være frokost i løbe af dagen.

Betaling 2.500 DKK for drengen og 2.500 for moren. I alt 5.000 DKK for hele dagen og de fulde rettigheder til brug. Udbetaling sker gennem bankoverførelse som B-løn.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma
Valideret