LØN 5500 KR.: Cool, frisk og dansende bedstemor til reklamefilm, København

Kvinder 70 - 100 år, København

LØN UDLØBET

Newborn Media har fået til opgave at producere en reklame for virksomheden Swappie, som sælger refurbished IPhones og derved bidrager til et mere bæredygtigt forbrug. ♻️

Der skal lave tre reklamevideoer med tre ældre personer på 70+ år, hvoraf vi nu søger en kvindelig hovedkarakter til den ene video, som vil blive filmet i Københavns metro under jorden.

Vi vil gerne vise, at elektronik bestemt ikke behøver være nyt for at være godt, og her kommer du ind i billedet. 

Er du klar på at agere "Dancing Grandma" og blive iført nyt, fancy tøj samt accessories, og er du ikke bange for at svinge hofterne til sprøde toner i hovedtelefonerne? Så er du måske den perfekte til rollen! Det er desuden væsentligt for os at pointere, at der ikke vil være nogle replikker, og derfor skal du være klar på at kunne udtrykke dig gennem klar mimik.

Forestil dig følgende:

En tæt pakket metro. Den elektroniske summen fra metroen akkopagnerer stilheden fra de rejsende. Dørene går op og ind træder en ældre dame iklædt et cool outfit. Hun tager sine høretelefoner op af den ene lomme, og iPhonen op af den anden. Hun finder sin yndlingsssang. Beskurerne hører kun summen fra høretelefonerne. Damen står ude på midten, svinger hofterne, og vi hører nu sangen i fuld volumen.

Dato: Vi regner med at optage d. 31/1 fra kl. ca. 8-16.

Visningsrettigheder: Sverige, Finland, Danmark - 2 år. Der vil både blive optaget videomateriale samt stillbilleder, som skal bruges til markedsføring af Swappie.

Løn: 5.500 kr.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma
Valideret