SØGER skuespiller til Sketch komik

Mænd 20 - 25 år, Hele landet

UDLØBET
søger skuespiller til langsigtet samarbejde inden for sketch komikken.

Er du Udadvendt og ikke bange for at stille dig op foran kameraet. Klar på at spille forskellige roller, få nye venskaber, komme ud af din comfort zone, og har du erfaring inden for drama/teater, er det her lige noget for dig.

Vi kommer til at lave en masse forskellige sjove sketches på forskellige locations.
efter vi har optaget vores sketch bliver den lagt op på alle sociale medier, og på en youtube kanal. på den måde vil vi vokse os større og gøre sketch komik til noget unikt i Danmark.

Det er et langsigtet projekt, vi laver ikke bare én sketch, men mange over længere tid. Du skal være klar på sjove, fede, men også svære udfordringer.
vi kommer til at skulle skrive manuskript sammen, finde location sammen. Vi skal tænke ud af boksen og bare være så iderig som overhovedet muligt. Der skal skabes noget unikt inden for dansk komik.

til casting bliver der lagt vægt på hvem du er som person.
men det er også vigtig at du synes at jeg er en person du kan se fremtidig samarbejde med. på den måde bliver det en casting af hinanden, derfor er det vigtigt at du er 100 procent dig selv til castingen.

Hvis du er klar på et nyt eventyr, skabe noget stort, og sjove udfordringer, så lav et lille skriv om hvem du er og hvorfor du gerne vil være en del af dansk sketch komik.

Vh Rasmus Jacobsen

Castings vil blive holdt løbende.


Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID