ULØNNET KVINDELIG SKUESPILLER SØGES TIL OPTAGELSER PÅ SØNDAG D. 4/12

Kvinder 20 - 80 år, Hele landet

UDLØBET
Vi søger en kvindelig skuespiller i en alder mellem 23-60, til en ret fjollet rolle allerede denne søndag!

Optagelserne vil kun vare ca. 1-2 timer og kommer til at ligge et sted mellem kl. 12-15. Det foregår i Søndermarken og man skal man helst have noget løbetøj.

OM KARAKTEREN
Karakteren hedder “Den Liderlige Jogger”. Når hovedkarakteren Dante kommer på spontan druktur med Danmarks største forfatter, ender de i en park, hvor Dante på afstand får øje på en jogger, der står med hånden i bukserne, mens hun kigger på solen. Hun opdager, at hun ikke er alene og løber væk. Dette mærkværdige syn, inspirerer Dante helt vildt og munder ud i at han efterfølgende skriver sin debutroman.

OM PRODUKTIONEN
Projektet hedder små skridt og skal reflekterer over den angstfulde handlingslammelse, der opstår i mødet mellem det tilsyneladende endeløse hav af muligheder og ungdommens stædige selvrealiseringsmentalitet. Vi er et lille lowbudget kortfilmsproduktion, med et fuldt crew af unge filmarbejdere. Filmen består af en vekselvirkning mellem klassiske scener og hurtige guerilla montage, skudt på en gammel camcorder, for at skabe en meget distinkt lidt trashy look (i stor kontrast til de klassiske scener). Scenen på søndag med den liderlige jogger, kommer til at være en del af den første montage, og optagelserne vil derfor ikke have det store set up, hvilket skaber en stører frihed til at improviserer.

Pga. det meget snævre budget, kan vi ikke tilbyde nogen løn, men vi lover en god oplevelse, med engagerede unge mennesker.

Hvis du er det mindste interesseret eller har nogle spørgsmål, så kontakt mig endelig på besked, telefon eller mail.

+45 40416317
MadsVRK@gmail.com

Her kan du se vores instagram: instagram.com/smaaskridt_kortfilm/

Håber at vi hører fra dig :D

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID