Statister til kortfilm søges, Aalborg

Mænd og kvinder 16 - 21 år, Jylland

ANSØG GRATIS UDLØBET

Har du gå-på-mod og er du ikke bange for at stå foran et kamera?

Så søger et amatør filmhold pt. statister til en festscene i deres film ''All Caged Birds Have Broken Wings'', der finder sted i de farverige 80'ere. Produktionsholdet har førhen produceret mindre kortfilm, som eksempelvis Freak (2021) og Sindets Ramme (2022), der ved sidste års Next Film Festival fik flest point i præjurien i Nordjylland og dermed deltog ved Best Off i festivalen.

Den nye kortfilm, omhandler dog Damian og hans bedste ven, Tristan, der bliver sat på en ultimativ prøve, hvor de forsøger at løse mysteriet om deres klassekammerats pludselige mord, mens de samtidig støder på en endnu større gåde: Hvad er virkeligt?

Jobbet er ulønnet, og består i, at du som statist kun medvirker i én scene, men senere hen nævnes i rulleteksterne, derudover skal du være obs på, at optagelserne foregår i Aalborg den 11. December, hvormed du som statist selv skal have muligheden for at kunne medbringe noget tøj, der afgiver en 80'er æstetik.

Det vi søger er:

- Piger og drenge i alderen 16-21 år, der har en kærlighed for fest, musik og farver, da filmen foregår i de mærkværdige 80'ere. Scenen, hvormed der skal bruges statister, forekommer i manusskriptet på en lørdag aften, hvor de to hovedkarakterer er taget ud for at feste, hermed skal man ikke være bange for at rive sig løs og hygge sig, selv udenfor optagelserne.

Lyder det som noget for dig? Så tøv ikke med at sende en besked!

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret