REEF TV søger kvinder til ny programserie

Kvinder 20 - 30 år, Hele landet

UDLØBET

Til en ny programserie om kærlighed og seksualitet leder vi efter kvinder, der gerne vil lukke os ind i deres tanker og udfordringer omkring lyst og s3x.

Inspireret af den s3x-positive bevægelse, der allerede spirer, ønsker vi med serien, at aftabuisere s3x og udvide blikket på lyst, med udgangspunkt i kvinders historie og oplevelser.

Uanset om man er single, eller i parforhold, kan det være svært at tale om sin lyst og nydelse, eller blot kende sin lyst. Og i virkeligheden finde ud af, hvordan man udvikler sig seksuelt, både med og uden partner.

Vi søger kvinder, mellem 20-30 år, som har mod på at lukke os ind i deres tanker og udfordringer i hverdagen, til baggrund såvel som på kamera - vi skal ikke med ind i soveværelset, men give stemme til nogen, der har lyst til at åbne op for samtalen omkring det.

Mener du, at vi har brug for en s3xuel revolution- eller ønsker du bare et mere ligeværdigt s3xliv? Så hører vi gerne fra dig!

Vi leder både efter dig, der er i parforhold, og efter singler. I første omgang til en helt uforpligtende og fortrolig snak med os.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma
Valideret