Mandlig skuespiller 25-45 år til afgangsfilm, København

Mænd og kvinder 20 - 55 år, Hele landet

LØN ANSØG GRATIS UDLØBET

Vi søger efter hovedrollen til vores ambitiøse afgangsfilm (fra Multiplatform Storytelling and Production) med arbejdstitlen “Mr. Man”.

Vi er et super stærkt hold, som er ved at lave en 5-7 minutter abstrakt, visuelt vild, fiktionsfilm om stripperen Mr. Man, der bliver opslugt af den politikarakter, han spiller som en fast del af sit stripshow. Der kommer til at være neon, vold, hverdag og skæve eksistenser i et ‘Refn møder Bertil Vorre’ inspireret univers.

Personen vi søger behøver ikke at kunne strippe (selvom det selvfølgelig ville være drømmen). Man skal dog være opmærksom på at mange af filmens scener kommer til at foregå i bar overkrop og nogle få scener i underbukser.

Der er nærmest ingen replikker, så spillet foregår i det subtile. Selvom Mr. Man ikke siger meget, har han et rigt indre liv som ansigtet afspejler i de små detaljer. Skuespilerfaring er derfor et kæmpe plus.

Vi leder efter en muskuløs mand med spillealderen 25-45 år.

Projektet er finansieret af egne lommer og vi er studerende. Alle arbejder ulønnet på projektet, men vi kan tilbyde en lav/symbolsk aflønning for arbejdet.

Hvis du tænker, det er dig, eller hvis du har et tip til, hvem der kunne være den perfekte til rollen, så send en mail til:

OBS: 4 dages optagelser i uge 46 - 47 i København.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID