LØN: VOKSNE (30-40 år), barn (10-13 år), bedstefar (55-75 år) SØGER TIL VIDEO OG FOTO AF BRÆTSPIL, KØBENHAVN

Mænd og kvinder 30 - 45 år, København

LØN UDLØBET
Fire skønne, sociale mennesker søges til præsentationsvideo samt fotos af et spil. Video og foto skal bruges til markedsføring af spillet.

Der søges:
- Et voksent forældrepar omkring 30-35 år
- Et voksent forældrepar omkring 40-45 år
- Et barn omkring 10-13 år
- En bedstefar omkring 55-75 år
Matcher du/I ovenstående, enten som en samlet familie eller delvist (som indgår et i blandet cast), så hører jeg gerne fra dig/jer.
- Udadvendte, smilende mennesker med god energi
- Alle kønsidentiteter og etniciteter er meget velkomne (vi elsker diversitet!)

Du/I behøver ikke være skuespiller(e), men du/I skal kunne tage imod instrukser og levere naturlige reaktioner derefter. Det er vigtigt, at du/I er udadvendt(e), social(e) og har lyst til at spille spil. Der er ingen dialog, så det er ren stemning, vi skal fange. Vi skal vise glæde, frustration, overraskelse, begejstring. Du/I bliver instrueret undervejs, men vi satser også på, at der opstår naturlige reaktioner undervejs. Så det er en kæmpe fordel, hvis du/I som person(er) er meget ekspressiv(e) og nem(me) at læse følelsesmæssigt.

Optagelserne finder sted tirsdag d. 14.-15. november i eller i nærheden af København (location er ikke helt på plads endnu), og du/I skal kunne afsætte eftermiddag/aften d. 14. november og hele dagen d. 15. november (dagtimerne).

Der gives et honorar på 3000-6000 kr. per person afhængigt at rollen (barn, det ene forældrepar og bedstefar er kun med én dag), og derudover er der forplejning på set.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID